heliesittely.jpg

Olen Heli Määttä, -72 syntynyt nainen Posiolta. Perheeseeni kuuluu mieheni Kosti ja lapsemme Essi ja Niko. Asumme Tolvan kylässä, Kitkajärven rannalla. Ruka tunturille meiltä on 20km matkaa.
Olen käynyt totteluvaisuus ohjaajan koulutuksen ja toiminut toko ohjaajana Kuusamossa. Kehäsihteeri kurssin olen käynyt vuonna 1994 ja Kasvattajan peruskurssin olen käynyt 2004 ja Citykarhun kennel nimen sain 2005. Kasvattajasitoumuksen olen allekirjoittanut vuonna 2011 ja samaisena vuonna syntyikin ensimmäinen A-pentue.
Posion kennelkerhon hallituksessa olen ollut vuodesta 2004 ja näyttelytoimikunnan sihteerinä kaikissa Posion kolmessa näyttelyissä.
Lapsuuden kodissa oli aina isälläni koira, suomenajokoira jonka kanssa hän metsästi ja kävipä muutaman kerran näyttelyssäkin, ehkä olenkin jo sieltä saanut verenperintönä kiinostuksen koiriin ja koirien kanssa harrastamiseen.
Aikaisemmin minulla on ollu kaksi dobermannia, uros Fantasian Brow Grimino "Ringo", ja narttu Taikaviitan Kepuli Kerttu "Kata". Molempien koirien kanssa kuljimme näyttelyissä.
Nykyään meillä tassutelee viisi koiraa; pitkäkarvainen collie Jatta, bernhardinkoirat Kira, Heke, Alma ja Camaron. Sijoituksessa sekä osaomistuksessa alkaa olla jo useampi koira.
Järjestystä koiruuksille pitää maatiaiskissamme Pesonen, joka on kooltaan pieni, mutta omistaa sitäkin suuremman egon.
Tässä kuvassa olen pienin tytöistä ja ikää tuolloin kokonaiset 5 vuotta ja heti jo seisottamassa poseeraukseen ajokoiraamme :)
heli.jpg